ДОВГО САМ УЧИСЬ, ЩОБ НАВЧАТИ ІНШИХ. Григорій Сковорода

вівторок, 5 травня 2020 р.

КАРАНТИН ТРИВАЄ!

Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду.
«Карантин буде продовжений до 22 травня. Далі ми будемо дивитися, як буде рухатися пандемія у світі, як буде відбуватися коливання кривої захворюваності у нас в Україні», — сказав він.

Однак з 11 травня в країні почнуться перші послаблення обмежень, зокрема відкриють парки, сквери, зони відпочинку, салони краси, перукарні, літні майданчики окремих кафе та ресторанів, а також заклади громадського харчування на виніс.

Також буде дозволена оптова і роздрібна торгівля непродовольчими товарами, окрім зон розваг, фуд-кортів, кінотеатрів та дитячих зон у торгово-розважальних центрах.

Крім того, дозволять роботу музеїв, бібліотек, які працюватимуть за певними визначеними критеріями. Працюватимуть стоматологи, аудитори, адвокати, нотаріуси та сервіси побутової техніки.


Решта обмежень будуть діяти щонайменше до 22 травня.



Також Шмигаль заявив, що з 11 травня Україна планує перейти на адаптивний регіональний карантин. Це означає, що в разі загострення епідеміологічної ситуації в окремих регіонах, обмежувальні заходи буде посилено саме там, а не по всій країні.









Немає коментарів:

Дописати коментар