ДОВГО САМ УЧИСЬ, ЩОБ НАВЧАТИ ІНШИХ. Григорій Сковорода

неділя, 4 листопада 2018 р.

МИ У МІСТІ ЛЕВА


            Ось і завершились осінні канікули. Сонячну і теплу пору змінив похмурий і туманний день. Однак для веселого  1(5)-В класу він видався надзвичайно динамічним, цікавим та повчальним.
     Останній день канікул учні провели у місті Львові. Ми відвідали виставу "Поліанна" у драматичному театрі ім. М. Заньковецької. Сюжет з перших хвилин зацікавив гімназистів. Життя дівчинки Поліанни є надзвичайно важким, але вона грає у надзвичайно цікаву гру, яку її  навчив батько - завжди радіти життю, і ніколи не втрачати надії. От і я маю надію, що мої учні також стануть ще більш добродушними і позитивними як і головна героїня.


Перед виставою, у фойє театру С. Скарбека





                   Під час антракту
А тепер у музей


Недалеко від театру ми завітали у  Природничий музей. Життя та повадки тварин у різних середовищах також вразили п'ятикласників








                         В обіймах Богомола

Оце вже "Повітряний спецназ"!!!






         А дівчатам кольорові метелики!
 Тепер пошукаємо нові цікаві місця...
Знайшли Макдональдс  !!!




А тепер прогулянка центром!!!




        Місто Лева нікого не залишає байдужим. Завжди хочеться повернутися ще раз. Мощені вулички, колоритна архітектура, вигадливі фасади будинків, карети запряжені гнідими та білими кіньми,  переносять нас у далеке середньовіччя, лише кольорові вітрини сучасних магазинів та шумні Макдональдси повертають нас у ще більш динамічне ХХІ століття.

2 коментарі:

  1. Прекрасно проведений останній день осінніх канікул, ще й з користю для діток та дорослих. Продовжуйте у тому ж дусі.Позитиву, терпіння, натхнення й удачі Вам.

    ВідповістиВидалити